Producten

Colourcare therapie

Geïnspireerd door de orchidee, heeft Biolage een nieuw kleurverzorgingsproduct ontwikkeld. Professioneel, een laag PH formule met orchide en UV complex om uw haarkleur te beschermen en te voeden.

  Fortethérapie

Fortetherapie versterkt futloos haar door  middel van wetenschap en natuur te combineren om uw haar te versterken en te herstellen. Beschadigt haar wordt versterkt en bouwt een natuurlijke weerstand op voor verdere beschadiging.

Hydraterende therapie

Geïnspireerd door het regenwoud heeft Biolage een therapie ontwikkeld voor uitgedroogd haar. Door middel van een anti dry care systeem, Aloe en Passievrucht wordt uw haar gehydrateerd en helpt deze verdere uitdroging voorkomen.

Rejuvatherapie

Rejuvatherapie versterkt en geeft glans aan uw haar. De formule, een voedingscomplex van Camelina olie. Het voorkomt vervroegt veroudering van uw haar en verdere beschadiging. Hiernaast helpt het product uw beschadigde haar te herstellen en vitaler te maken.

Scalptherapie

Scalptherapie cooling Mint, met Kola Nut en mint complex, laat normaal tot vet haar opleven en helpt de schedel te verzorgen. Scalptherapie Anti-Dandruff product, met een unieke Bio-Cushion Complex, helpt om de dagelijkse ongemakken, roos en strakke huid op uw schedel te ontspannen en herstellen.

Smooththerapie

Smooththérapie zorgt voor soepel haar het gehele jaar door. Door het zijde serum van de Camellia bloem zaden blijft uw haar tijdens elk seizoen handelbaar en soepel.  Zelfs bij luchtvochtigheid van 97% blijft uw haar glad en glanzend.

Styling

Doormiddel van een natuurlijke combinatie van ingrediënten krijgt uw haar volume en blijft het in model. Een krachtig product om uw haar te ondersteunen waar nodig.

Volumatherapie

Ervaar direct een gehele lift door de volumatherapie van Biolage. De voedende Tarwe eiwit en Soja formule vult haarvezels en verbetert de conditie voor zacht, gezond uitziend haar. Het resultaat is een all-over volheid zonder een stijf, droog gevoel.* Het product werkt optimaal wanneer u uw haar styled met een fohn na het gebruiken van de shampoo en conditioner.